selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Thursday, October 3, 2013

@>--------- kURsus.......

Assalamualaikum uolllllssss.......


ari ni xde pape pun nk tulis sebenarnya sebab xde idea langsung tp disebabkan someone duk tanye bile nak update blog ni.. so terbukak la pintu ati ni bukan untuk bercinta lagi tapi untuk menaip dan bercerita blog life story eyza ni... hehhehehe :D

baru2 ni cik E ade la p kursus kat bayu beach resort... tempat tu quite not bad jgk la cuma fasiliti nye  ade beberapa bilik mcm x dibersihkan dengan betol.. beberapa kawan cik E baru duduk sehari da batuk n selesema sebab air cond kat bilik diorang berhabuk... 

 

input yang cik E dapat masa kursus ari tu.. 
1) minda kita perlu seiring dgn perkembangan semasa
2) tidak perlu memandang rendah dengan keupayaan orang lain
3) sentiasa bersifat terbuka dalam menjalankan tugasan
4) sentiasa dekat dengan Penciptanya.
5) bersikap positif dan bersemangat waja
6) memupuk nilai2 kekitaan

alhamdulillah kursus berkenaan mampu memberikan kesedaran kepada golongan atasan agar tidak terlalu mendesak dan sentiasa terbuka dengan golongan bawahan.. tetapi mampukah dan adakah mereka akan berfikiran sebegitu..... wallahualam... kita hanya mampu mendoakan.... tapi Allah swt juga yang menentukan segala2nnya......