selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Wednesday, August 22, 2012

kalau sudah sayang.....

assalamualaikum ..

ttbe ase nk post something kat blog ni... xtaw la nape,,, semakin ku pendam perasaan smakin pening kepala aku... nape la aku bleh ade perasaan macam ni..... nk bgtaw malu xbgtaw sesak nafas...

hurmmmm what should i do????? lau aku bgtaw mesti dia akan jauhkan diri daripada aku....n xkan jumpa aku dah,,, bermacam2 kemungkinan yang berpusing-pusing dalam ingatan aku ni....


huwaarggggjhhhhh pening,,,,,, HANYA TAWAKAL JE YG MAMPU KU LAKUKAN....

"cinta itu menyakitkan apabila mnyintai ssorg yg tidak menyintaimu, cinta itu lebih mnyakitkan apabila mencintai ssorg ttp tidak berani menyatakn cinta itu".....

ITU YANG AKU RASAKAN .... WHAT SHOULD I DO...??? SAY IT OR SAVE  IT.... 



SEANDAINYA DIA ADALAH JODOHKU SATUKANLAH HATINYA DENGAN HATIKU,,,

aminnn,,, ya raabbal alamin....