selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Saturday, June 16, 2012

' time management'

assalamualaikumm ......

baru- baru ni 2 hari yang lepas sy n my sis, pi la kursus bagi mencukupkan masa 7 days bagi staf gomen....ermm dalam ati mcm malas je nk p..tp disebabkan terpaksa la pi..bgi memenuhi KPI  haruslah kami pergi... hahaha

masa pi kat kursus tu otak da mencerna da.. mesti xbest pi kursus ni.. cz mesti diorang asyk cakap n ckp jer.... huhuu sungguh membosannkan......tp tmpt kursus tu best.. hahahaha sebab tmpt kursus tu ala-ala hotel la... makanan dia best.. memang terbaik la..hahahhhah..

masa kursus tu,, memang amazing la.. cz penceramah tu pandai la bg ceramah n ade pelbagai aktiviti LDK...syok sgt2....so masa kat kursus tu la aku taw cmne nk uruskan masa tyme aku kerja supaya keje aku akan lebih teratur....dan macam2 lagi la teknik2 untuk lebih bijak mengatur masa dlam kehidupan...

dan masa kat kursus tu mcam2 ragam dan ramai orang aku kenai..,, hahhahahah namanya saje satu company,, tp bukan semua aku kenal... walaupun da 2 thun lebih aku keje kat situ.... 
 
harap dapat join lg kursus yang mcam tu.. hihihi kursus yang menarik dan tidak membosankan... 

sekian,

sakuradehearty