selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Thursday, June 7, 2012

~~ awak~~~

awk, terima kasih kerana telah membahagiakan saya selama ini… sy hargai cinta yang awk berikan tapi saya tidak sanggup untuk terus menipu diri saya… saya sayangkan awk tpi saya lebih sayangkan pencipta saya…. saya tidak boleh mencintai awk lebih daripada sy mencintai pencipta saya…. saya hanya manusia biasa yang kadangkala khilaf dalam tindakan yg saya lakukan…. sy tidak layak untuk awk… kerana saya bukan yg awk impikan…. sy tidak mampu untuk menjadi seperti yang awk impikan seorang wanita yang sentiasa di sisi awk…. 

Awak,,.. walau ape pun saya nk ucapkan terima kasih kerna pernah hadir dalam hidup saya dan menyayangi saya… saya juga nk mohon maaf jika sy ada wat kesalahan yang tanpa saya sedari dan selalu menyakiti hati awk tatkala saya stress dan sedih dengan keadaan sekeliling sya… saya harap awk maafkan sya….. 

sekian,, sampai di sini sahajalah yang dapat saya coretkan…. andai kau tahu aku jga menyayangimu tapi apakan daya  jodoh kita tiada kerna kita hanya mampu merancang tapi Allah swt yang menentukan segala-galanya….~~~~ sakuradehearty~~

No comments: