selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Sunday, May 29, 2011

housemate baru

as salam readers...

ari ni ku nk ceritakan mengenai housemate..dulu aku tinggal sebilik ngan akak ku yang bernama Suriani Ali.... sekarang dia sudah bernikah dengan en marwan djufri..... so dia dah keluar la dari rumah sewa kitorang.. hurmmmm selama aku duduk dgn dia aku bnyk bergantung hidup dengan dia.. maksud bergantung idup tu bukan bermakna dia yg bg ak makan... x.... ini bermaksud ape2 masalah , cerita suka dan duka, shopping dan ape2 aje ak akan wat ngan dia.. dia la my best sis that i have... aku syg ko Sue.. hihihihihih/.....( nasib baik dia xbce blog den... hahah),...

hurmm so maknenyer skarang aku kena hidup berdikari bersama-sama rakan housemate ku yang lain.... iaitu kak puspa.kak dila  n ziera,.,.,. hurmmmm

so, sekarang  ni aku diibaratkan as a leader in that house.. even aku yg paling muda dalam rumah tuh.. hihihihih yela.. ak pun boleh dianggap orang lama dalam rumah tuh... (walaupun ak pun baru je sethun lebh duk umah tuh) hihihihihihi

yg datang silih berganti, tu la yg dpt ku gambrkan pabila housemate di umah aku asyik bertukar.....hurmmm

hidup perlu berdikari.. sampai bila harus bergantung dengan org lain.....





hurmmmmm so, pada 13 mei aku menerima kedatangan kak puspa untuk menghuni di umah sewa dan menjadi roomateku mengganti tmpt akak aku.. hurmmm dia ok la.. bleh ngam ngan aku walaupun ak baru kenal dia...


pada 29 mei ak menerima kedatangan ziera sbg housemate ku bg menggantikan tmpt kak ada....aku harap dia pun akan okay la dengan persekitaran umah sewaku....


sampai sini saje la ak dapat coretkan.... mata pun da mengantok sebenarnyeer walaupun hari ni ak xde wat ape2 pun cume asyik bace novel(sebenarnya nk mghbiskan novel hlovate) hhhihih ...

p/s: xclly tgh bengang ngan seseorg tu yg ase nk tido jer...huhuuuuhhuhu


wassalam... dan selamat membaca...../0/