selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Friday, May 27, 2011

muhasabah diri

assalamualaikm.....
tetiba rasa gatai la plak tangan ni nk update blog ni.. huhuuhuh
tp aku xpasti la plak tajuk ape aq nak tulis kat entri ni.. huhuhu
 ( korunk rasa ape yang patot aku tulis.. hahhahhaha) mengarot aje aku ni....

hurrmmmm mlm2 cm ni bosan la plak.. xtaw nk watpe.. buku hlovate " contengan jalanan" ak dah siap bce dah.. hurmmm story dia pun agak menarik...story dia bnyk menyedarkan kita tentang keagamaan dan byk mngajar kita tentang kehidupan...

" the man who decided to change on the 12th hour died on the 11th."

kata-kata di atas merujuk kpd kehidupan kita ,,cmne kita nk muhasabah diri kita...

so, sama-sama lah... kita cuab renung2kanlah daripada words tu...


wassalam...