selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Tuesday, November 9, 2010

SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN BUAT DIRIKU SENDIRI

09 NOVEMBER 1990 ak telah dilahirkan pada hari jumaat jam 10.54 malam... dan telah diberikan nama noraharfieza binti ali iaitu bermaksud cahaya yang terpelihara...

pada hari ni 09 nov 2010 telah genap usiaku 20 tahun.. thank to my lovely mummy cz melahirkan diriku dan menyanyangi diriku ini... malah telah mendidikku menjadi seorang insan yang berguna... luv u mum.....

20 tahun? kalau zaman dlu da ade anak berapa kan..hihihiih tp kini zaman makin moden dan mengikut arus perdana.....usia 20 thun masih di bangku sekolah lagi..... masih mengejar cita2 dalam merealisasikn impian...

aku? sudah bekerja untuk menyara hidupku dan keluargaku.....tp masih mempunyai impian untuk menyambung pelajaranku... ke peringkat yg lebih tinggi...... aminnn ( doa2kan lah yea) hihhii

aku berasa sangat gembira dengan pelbagai kejutan2 yang telah diberikan pada hari ini... aku trima bnyak la jugak hadiah drpd orang yang aku sayangi.... expecially from my lubly sister... cntik gelas tu.. hihihhii

n for my lovely frenz apah thanks cz give me the teddy bear... so cute....

 n for my love.. thanks 4 everything cz come in my life give it to me the wonderful life..., wlaaupun ko bnyak sakitkan hati aku.... ak sayang ko.... hihhihi

n kat ofis plak thanks to siti nabila omar sebab bg aku hadiah walaupun hadiah tu xseberapa aku hargainya... ak akan makan coklat tu sambil ingat kat ko.. hahahahha

 to kak yani n kak sue.. thanks sebab sudi dengar semua masalah fiza n anggap fiza cam adik akak..hihih perasan lak aku....

to eiyjam thanks also cz sudi jadi kawan saya yg paling special n be my strenght...

n for everone yang sudi wish bufday aku ucakpakn berbanyak2 terima kasih yang tidak terhingga krana telah sudi meluangkan  masa untuk mengucpkan hepy bufday kat aku..... hihiihi perasan lebih la plak... hihi

heheeheh di bawah ni ade aku sertakan gambar2 hadiah yang aku dpt.. hihhhihi winnnknkkkkk~..~...`



ni la gambar bufday gurlz... hihhihi ini lah gambar aku....




n the last one .... aku harapkan dengn hari kelahiran aku ni ak akan menjadi insan yang berguna kepada kawan dan family aku.......moga aku dirahmati oleh Allah hendakknya... amin......




ini lah hadiah yang kawan2 my lover n my sister bagi ..hihhihiih
seronoknyer.....:):)

No comments: