selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Monday, September 6, 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

assalamualaikum...

cume tinggal berapa hari lagi bg umat islam nk menyambut hari raya aidulfitri dan meninggalkan ramadhan...

ak berapa sungguh sedih yg teramat kerna belum tentu lagi ak akan dapat menyambut ramadhan lagi pada tahun akan datang..itupun jika diberikan kesempatan unutkku menyambut ramdhan dan menyambutnya bersama-sama2 family ku yg tersayang......

sepanjang bulan ramdhan ape ibadah yg ku dah lakukan???




Ya Allah ak terasa begitu kerdil dengan kurniaan mu......ampuni la dosaku.......





besok ak dah start nk balik kampung.....bersama akak ku yg tersayng ... SURIANI aLI

ermmmm ak dah xsabar nk menolong mak ak buat ketupat, masak rendang.......huhuuuhu

macam taun2 lepas la.....taun ni ak berpuasa jauh dr family ak.....taun depan dah confirm2 ak keseorgan ..huhuh akak ku nk kawin da......

terpaksa la survive sendiri......

sume brg2 tok mak ak dah beli siap2 sebelum pose lg n antar kat kak nani.....mybe sok raya malam nye baru siap baju tu kot..heehehe

tp nk buat macam na la kan......

 tapi terima aje la..heheheh


dah xlarat ak nk menulis ...ade keje yg menanti ni b4 ak beercuti raya..heheheh

and xtlly the most thing ak nk post ni sebab  ak MEMOHON KEAMPUNAN DAN KEMAAFAN YG TIDAK TERHINGGA DARI UJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI firstly kepada family aku la..yg bnyak melayan kerenah ak yg entah ape2 ni, second buat akak angkatku yg tersayang kat kedah sane nun  KAK ZANIRA...thankz a lot....miz u...hehehhe and the 4 my frenz ak mohon maaf jika ak ak ade wat salah silap sepanjang terjadinya proses persahabatan dan suai kenai kita selame ini ak mintak maap bnyak2..lau yg dekat tu sudi2lah dtg umah ak..heheheh

erm wkey la..sampai sini sahaja la kau menulis..... ku ucapkan



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN......


p/s; dah dengar lagu balik kg daa..... hehehehe


camat ari raya..hehehehhe

No comments: