selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Tuesday, August 31, 2010

ku amat merinduinya.....

ku ingat lagi tarikh 20/09/2007(ak xsure masa tu berapa ramadhan) si dia bertanya padaku" awk suka saya x?" aku pun jwb ske si dia macam2 malu2 dengan aku......then dia msg lagi kita couple nk x? dengan rasa terperanjatnya aku menjawab "ya"...... dari situ la kitaorg kapel.....huhuhu bermula cinta kami.....kami selalu bertelefon ,sms n mms......indah hidup time tu.....segala masalah yg berlaku ku luahkan kepada nya dia mendengarnya dengan baik dan mmberiku segala nasiht dan pandangan nya..ku akui saat itu dia la yg pertama dan terakhir..ermmm alhamdulillah mengenai si dia ku dah bg taw kat mak n mak pun ske dengan dia...kerna dia itu seorg yg alim......

pahlawn islam yg sejati
cintaku hanya utk mu seorg
tp syang......
akhir nya setelah genap setahun.dan bulan ramadhan kembali menjelma .....si dia tbe2 mengatakan "mengapa awk xnk lepaskan saya"...waaaaa betapa sedihnya hatiku di kala si dia mnegtakan sebegitu..hanya Ya Allah yg tahu bhawa ku amat menyintai dirinya walaupun hanya sekali kita bertemu.......huhuh tp nk wat cam ne da xde jodoh.....tp itulah kami masih berkawn sampai sekarang dan mungkin akan kekal sebagai kawn kot..wallahualam.....

Saturday, August 28, 2010

di bulan ramadhan

assalamualaikummm.............

wah akhirnya aku dah ada kat kampung......hooorayyyyy......


fuh sedap giler berbuka td makan asam pedas ikan merah, pastu kuih buah melaka yang ku buat sendiri( first time wat tu) hihhihi kari daging n sambalkerang....


banyak giler aku makan...huhuhuhuhu


tp sok nak kl semula huhuhuhu

rindu masakan mak aku......:(


tp apepun hari ini hari yg memenatkan tp aku happy.....semua benda aku wat.....

Tuesday, August 24, 2010

selamat berpuasa

dah lame aku xtulis blog..... ni sume sebab sibuk ngan keje..sejak bertukar ke jabtan baru ni makin sibuk la pulak..huhuhuuhu

em xsangka dah hampir dua minggu umat islam berpuasa....wah xsabar nk raya n nak balik kg ni..hhihihhi
first time wooo dk jauh dr family......


sedih pun ade gak coz sume nk kena sediakan sendiri,,,,sebelum ni mak yg wat sume..... aku windu giler aasam pedas yang mak aku masak..hihihihihihi fuh terliur dibuatnya...ish batal pose aku..hahahahaha\


xpe3 ari jumaat ni aku balik..hihihi i mis a lot u puan mahani ngah..hihihhihihihi mmmmuuuuuaaahhhhh.....


hihihhi so aku ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam di serata dunia......hihiihihi

semoga di bulan mulia ini dapat kita menambahkan ibadat kita dan sama-samalah kita beramal.........wassalam

Tuesday, August 3, 2010

inteam- impian kasih

Hafiz-Noktah Cinta Official Video

selamat tinggal tempat lama ku..huhuu

xde keje ar ni...huwahuwa


pada 1hb ogos anda ditukarkan ke jabatan sains bioperubatan......

huwahuwahuwahwuahi...im feel like i wnat crying at the first time im read this letter..buhuhuhuhuhuhu

i dont to go upstair........why me?am i do it something wrong?????

so redha aje lah....nk wat cam ne kan.......

kita ni kuli aje lah bukan bos pun.....

so 2hb aku kemas barang berpindah ke tingkat 4... jabatan sains bioperubatan

selamat tinggal tempatku.....

tempat keje ku di pejabat timbalan dekan
bahagian kjim
bukan banyak keje pun
heheeh saje je post
dan pabila aku masuk di jabatan sains bioperubtan,,,kau mula keboringan dan kebosanan....huhuuuhuh
 mak tolong ila mak boring sangat ni........aku dah xtaw nak wat pe......asyik2 fb.....boring dan mympah lak tgk fb.....
( sampai camtu sekali) ishhhhh dasyat........
 
kat jbtn sb ni kena wat hal3 pentadbiran taw la kau sikit2...walaupun masih blur tahap gaban lagi..hahahahaha



sempat la aku main posing kat tempat baru kau

hahaahaahahahhaah
bosan-bosan