selamat datang ke azreyza90.blogspot.com

Tuesday, July 20, 2010

demam punya pasal....

semalam aku demam teruk tp aku pi jugak ofis coz terlalu banyak kerja aku kena settle kan dulu before aku leave this place untuk pergi kat jabatan sains bioperubatan..


nak dijadikan cerita la kan.....tengah2 wat kerja kepala aku sakit sangat and suhu badan aku on and off xberhenti2 aku ingatkan sebab aIr cond dipasang terlalu kuat last2 memamng confirm aku demam....




 aku kol akak aku cakap kat dia aku xlarat and rasa nak pi klinik...lau bleh dapatkan mc( sebenarnya aku xnak tp lau diberikan mc ok jugak)


then after abih kerja aku pi la klinik kat jalan ipoh....after register kat situ i'am waiting untuk dipanggil....ble masa aku tiba aku masuk jumpa doc aku rasa sejuk bdan aku jadi panas la pulak...


dr tu dah la xmesra alam tp nak wat cam ne kan da tugas dia as a doc...then dia check up aku punya suhu n then she said that i'm not fever....aku rasa cam pelik la pulak.....


then aku tanya kenapa aku selalu sakit di bahagian belakang kepala...is that i've got migrain?? but the answer doc give me is " time demam memang cam tu" so sakit hati lah.....huhuhu


 after that aku kuar la dari bilik dr tu....my sis ask me dr cakap ape? i've told la ape doc ckp and then she's bubbling me....ooooooooooowwwwwwwwwwhhhhh nnnnnnnnnnnooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!


so sakit hati and geram tahap gaban......huuhu

No comments: